Gasten over Ons

Printervriendelijke versie

26 juni 2019

Wij willen jullie graag bedanken voor een hele leuke avond, waarbij wij het Moord Mael hebben gedaan.  

Patricia.

 ****

11 december 2018

 

dank jullie wel voor de goed en gezellig verzorgde avond.
wij hebben er van genoten.
al met al was het top
fijne feestdagen en allen groet
Peter
***

 

11 october 2018

Beste Stadsherberg de Mol, 

Alles is naar wens geweest, het was een fantastische avond.
MVG Saskia

***

15 september 2017

Wij van Wijkgroep de Akkers hebben een fantastische avond gehad !

***

6 Juni 2015

Vooraf gekozen voor een bepaald diner. Het diner was goed en smaakte ook goed er werd regelmatig gevraagd of alles naar wens was en of we nog meer wilden. Het diner bestond uit spareribs beenham soep en een toetje. De sfeer was ook goed te noemen door het decor waande je je echt heel lang geleden. Personeel had ook ruim aandacht voor de gasten.

John

***

6 Juni 2015

Wat een geweldige ervaring was dit.
bij binnenkomst waande je onmiddellijk terug in de Middeleeuwen. Compleet met kleding, roffelen op de tafels, eten met je handen en de troubadour bracht sfeer met zn vele liederen en mooie verhalen. 
Het eten was goed. Voorafje, soep uit kruiken met een houten lepel eten en t laatste beetje opslurpen. Daarna spareribs, stoofvlees, kippenpootjes en beenham. Het toetje zat een mooi verhaal bij...de drank vloeide rijkelijk 
echt geweldige avond gehad.

Caja

***

26 april 2015

Toen onze reservering ertoe leidde dat we ongeveer naast de deur kwamen te zitten werd het soepeltjes opgelost en mochten we boven plaatsnemen. We hebben een prima avond gehad met prima klaargemaakt eten. Het drancken arrangement is een aanrader om te bestellen zeker als je met dorstige gasten bent.

Willem

***

26 april 2015

Schandalig geschranst, maar vooruit in deze herberg mag het! Hier doen ze het eens lekker anders, en daar was ik wel eens aan toe. Gewoon Spare Ribs op tafel en aanvallen maar! Overvloed aan lekker eten! Die bediening was vriendelijk en loopt rond in vrolijke apenpakkies (quote van me 12 jarige neefje) De sfeer is uniek dus een geweldige avond gehad.

Terecens

***

25 oktober 2014

Geniaal concept! Afgelopen zaterdag met 5 vriendinnen hier gegeten. Nee je gaat hier niet heen voor een culinair hoogstandje maar voor sfeer en gezelligheid! Wij kregen middeleeuwse kledij aan en schoven aan tafel en bevonden ons in één en al middeleeuwse sfeer! Bediening liep in outfit en er liep zelfs een troubadour rond met zo'n gitaartje echt super gezellig en sfeervol.
Met hompen brood werd onze eerste trek gestild, lekker alles met de handen en wijn drinken uit stenen kommetjes en bier wordt bijgevuld met een soort karaf, gewoon leuk!!
Eten opzich is gewoon prima, het is wel eens leuk om niet met bestek netjes te eten maar gewoon zoals ze vroeger deden; met de handjes.
Wij hebben een topavond gehad en zijn keurig verzorgd, heel leuk!

Esther L.

***

17 oktober 2014

Ik heb voor mijn negentiende verjaardag met mijn familie bij stadsherberg de mol gegeten op de troubadoursavond. Het was geweldig, een super sfeer met heeeeele goede service en verrassend lekker eten. Vooral de spareribs bij het hoofdgerecht van het taveerne menu (geloof ik) zijn geweldig. En het toetje is origineel en enorm goed.
Ook enorm aan te raden met kinderen. Mijn neefjes en nichtjes (1-5 jaar) hebben genoten van de muziek en de vrijheid die ze kregen. Het is echt een hele beleving, je wordt er enorm vrolijk van en ik kan het iedereen aanraden.

Carina Dominique

***

5 oktober 2014

Goed concept, terug in de tijd, maar als je mes en vork wil: geen probleem. Met negen man één menu gekozen en ruim de mogelijkheid om wat extra's te vragen. Prima bierkaart, gezellige bediening door Vlaamse dames en de anekdote bij het nagerecht ('geklopte room') moest door de ouders van de kinderen aan de buurtafel nader uitgelegd worden, haha! 

Paul

***

13 september 2014

Ik heb voor mijn negentiende verjaardag met mijn familie bij stadsherberg de mol gegeten op de troubadoursavond. Het was geweldig, een super sfeer met heeeeele goede service en verrassend lekker eten. Vooral de spareribs bij het hoofdgerecht van het taveerne menu (geloof ik) zijn geweldig. En het toetje is origineel en enorm goed.
Ook enorm aan te raden met kinderen. Mijn neefjes en nichtjes (1-5 jaar) hebben genoten van de muziek en de vrijheid die ze kregen. Het is echt een hele beleving, je wordt er enorm vrolijk van en ik kan het iedereen aantaden.

Carina

***

6 september 2014

De stadsherberg is gevestigd in een prachtig, authentiek pand. De oude muren, de dikke gebinten prachtig. We hebben gereserveerd voor twee personen. We bleken broers te zijn. Middeleeuws een aanrader voor als je eens een keer wat anders wilt. Kijk uit met wat je kiest, het kan al snel veel zijn. Wij vonden het eten goed. Troubadour wist de stemming er in te krijgen. Enige minpuntje, ik vond dat het lang duurde voordat we gingen eten. Maar dat heeft meer met mij te maken. Leuke bediening. Vooral de uitleg van het toetje, en hoe de kok vanachter de keukendeur mee keek. Ha ha. Ik kan me er iets bij voorstellen als je ziet wie die uitleg gaf.

Bere gezellig avond gehad. Goed gegeten. En dat Delfse biertje is erg lekker.

Viktor

***

28 juni 2014

Gister een super vrijgezellenavond gehad! Heerlijk gegeten (vooral de stoofpot was heerlijk) en vooral met de handen eten i.p.v. bestek helemaal geweldig! Ook de troubadour heeft ons heerlijk vermaakt met de gouwe oude nummers (waarvan de meiden waarmee ik was de helft niet kenden dus dubbel zo leuk). dit restaurant kende ik nog niet maar zeker voor herhaling vatbaar. Al is het alleen maar omdat je met je handen mag eten dus ook het toetje!!!!

Sanne

 ***

14 juni 2014

De stadsherberg is gevestigd in een prachtig, authentiek pand. Alle tafels - ook die op de verdieping - zijn zo gesitueerd dat je goed zicht hebt op de begane grond, waar de troubadour en de dienders/diensters hilarische stukjes toneel opvoeren. De omroeper vertelt kort iets over elke groep en doet dat zo leuk dat je sfeer er meteen in komt. De troubadour heeft zowel een meer 'middeleeuws' repertoire met zijn gitaar als gouwe ouwe-nummers als 'Jan Klaassen' en 'Land van Maas en Waal' (Boudewijn de Groot).
Het eten is aardig: wij hadden het gaanderije-menu. De soep vooraf, de spare-ribs en de kippenvleugels zijn oké, net zoals de runderstoofpot (lekker!), de gebakken aardappels en de salade. De karbonade was erg vet, maar dat kan een keer gebeuren. Het toetje was - alhoewel de anekdote erbij prachtig was - niet bijzonder. De dienders en diensters kwamen geregeld langs om te vragen of we een bepaald gerecht (gratis) bijgevuld wilden hebben. Kortom, een ontzettend gezellige avond met gemiddeld lekker eten. Juist dat gemiddelde eten maakt dat we de prijs ervan vrij hoog vinden. Wij waren met 6 volwassenen en moesten ca € 240,-- afrekenen. Als de exploitant daar iets aan zou kunnen doen, zouden de scores zeker hoger geweest zijn. De exploitant zou zijn prijzen misschien met de volgende activiteiten kunnen drukken: de middagen het pand verhuren als vergaderlocatie, activiteiten voor schoolkinderen, verhuren voor kleinschalige toneel- en theateropvoeringen, jazz-avonden, high tea's, workshops cupcakes maken, verhuren voor schilder- en tekencursussen etc.

Linda.

 ***

11 maart 2014

 

De plek was ons onbekend; achteraf niet onbemind. De gastvrouw hielp ons goed. Zij heeft ons wegwijsgemaakt in de keuken van de middeleeuwen. Wij waren met z'n drieën en hebben daar rijkelijk gegeten en genoten van de intieme, knusse, vredelievende ambiance. Volledig zen kan je er worden daar. Heurlijk! Eindelijk met je handen eten: geen gène! Morgen zijn wij weer onszelf... ssst. en nu lekker naar bed.

Clarabella 

***

29 november 2013

If I do another event at Delft, your resto is on the list!
We've had great feedback from participants - the concept is very original
and the food (and beer) was good.

Please give our regards to the team.

Yours sincerely,

Chris Irons | Conference Officer
COST Office

***

23 november 2013

 

Hele leuke ervaring gehad bij dit restaurant! Het eten was niet ontzettend speciaal, maar wel lekker, het bedienend personeel was erg aardig, maar vooral de setting is fantastisch. Het Middeleeuwse pand is zoveel mogelijk behouden als het was, de bediening is Middeleeuws gekleed, en de muziek van de Troubadour maakte het helemaal af. De Troubadour zorgde er trouwens voor dat de hele zaal met elkaar omging, het was dus een ontzettend gezellig avondje!

Lisa

***

5 oktober 2013

Beste allemaal,

Heel hartelijk dank voor de zeer plezierige samenwerking vooraf maar zeker ook tijdens het RTC congres! We hebben veel positieve reacties ontvangen op de avond bij jullie in de Stadsherberg.

Hartelijk dank voor jullie inzet om mede dit 1e RTC congres in Europa tot een succes te maken. Er is aan de deelnemers een evaluatie gestuurd, mochten hier nog voor jullie relevante zaken uitkomen dan laten we het jullie zeker weten.

Hartelijke groet, ook mede namens Silvia Taurer,
Jeannette van Namen

***

9 september 2013
 
I attended a dinner on Saturday with a group of Dutch friends, but I am from the USA and speak only English.  Your troubador, who played the accordion, casually talked to us in front of the restaurant while we waited to be seated and was very pleasant.  However, once we were inside, he made a special point to come to the upper level where we were seated and play a few songs in English.  The vast majority of the diners were Dutch, and it would have been very easy and very reasonable for him to have played only Dutch songs.  The fact that he made an effort to include me in the festive atmosphere really meant a lot, and made my experience at your restaurant even more enjoyable.  This was my second dinner at Stadsherberg de Mol, and you have never failed to deliver a great night of dining and entertainment.
 
Thank you so much!
Jack Stevens
New Mexico, USA

***

15 juni 2013

 

Goeden avond

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de SUPER gezellige avond gisteren.
Het eten was heerlijk en goed. De sfeer absoluut oke. De ttoubadour geweldig!!
Wij hebben een perfect, gezellig, ongedwongen super vrijgezellen avond bij jullie gehad.

Tot de volgende keer

Gr M.

***

 

27 mei 2013

Ik wilde jullie even schrijven om jullie en de stadsherberg te bedanken voor alle goede zorgen, het heerlijke eten en de geweldige sfeer en de vriendelijke service.
Iedereen vond het geweldig en gaf jullie niets dan lof.
Ik welke ook nog even zeggen excuses voor de late veranderingen, behalve de mevrouw met longontsteking zaten ook nog 2 gasten vast in Londen door problemen met de vluchten en konden helaas op geen enkele manier naar Nederland komen, alle vluchten waren volgeboekt!

Nogmaals bedankt en hartelijke groeten,

Marije

***

27 januari 2013

L.S.,
 
Bij deze wil ik van de gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor de hulp en zeer gastvrije opvang afgelopen zaterdag 26/1 toen ik om 17.00 uur als trouwambtenaar het huwelijk mocht sluiten van Ermin en Viktoria in één van jullie zalen. Het was een mooie zaal waar ik het huwelijk mocht sluiten en ik begreep van één van uw medewerkers dat er maar een paar huwelijken op jaarbasis werden gesloten terwijl het zo'n mooie trouwlocatie is. Ik was er zelf nog niet eerder geweest en in de jaren tachtig woonde een vriend aan de overkant in een appartement zodat ik het alleen aan de buitenkant heb bezien.
Maar ik moet zeggen dat hetgeen jullie boden aan het bruidspaar Ermin en Viktoria bij mij zeer goed overkwam. De korte rondleiding door één van uw medewerkers was ook een eye - opener voor hoe het er allemaal uit zag. Ik heb er van genoten en hopelijk een keer tot ziens.
 
Met vriendelijke groet,
Gerard Bol,
trouwambtenaar.
www.gerardbol.nl

***

3 december 2012

Bij deze wil ik jullie nog even heel erg bedanken voor de FANTASTISCHE avond van afgelopen donderdag!! Alles was gewoon helemaal perfect. Grote complimenten ook aan de Heks en de Nar…. Wat zijn die 2 geweldig leuk! Ik hoop dat je ze dat even kan doorgeven. Mijn vraag is nu nog: Als je de factuur gaat sturen zou je mij dan alsjeblieft een kopie per mail willen sturen hiervan?? Nogmaals bedankt voor alle service…. Voor ons bedrijf ZEKER voor herhaling vatbaar… ik zal het ook doorgeven aan mijn andere collega secretaresses.

Groetjes

***

28 november 2012

Goeden avond,

Wij laten u nog weten dat wij b ijzonder hebben genoten, het was een onvergetelijke avond, en voor herhaling vatbaar.

Ontvang de meest hartelijke groeten 

***

30 september 2011

Beste,
Bij deze willen we het gehele taem nogmaal hartelijk bedanken voor een geweldige avond gisteren in de herberg. We waren getroffen door de enorme behulpzaamheid, ongedwongenheid, gedrevenheid en gastvrijgheid waarmee we zijn ontvangen en de dag hebben beleefd. We komen graag nog een keer langs!

Vriendelijke groet,
Wietse en Eline (Ceremoniemeesters van Martijn en Francisca) 

***

29 mei 2012 

Langs deze weg willen wij het personeel dank zeggen voor de gradioze avond welke wij op 28/05 hebben mogen beleven. Onze gasten hebben ons overladen met complimenten m.b.t. locatie, eten, bedienend personeel en troubadour. Stadsherberg "de Mol" heeft hiermee reclame voor zichzelf gemaakt. Wij kunnen terugkijken op een bijzonder geslaagde avond.
Met vriendelijke groet,
Jan en Joke 

***

23 mei 2012
Wij hebben vanmiddag zeer genoten van ons teamuitje wat wij bij jullie hebben doorgebracht. Velen van ons kwamen op de fiets naar de stadsherberg. De speelmeester en dames waren erg behulpzaam en vriendelijk. De spelletjes waren erg leuk en de broodmaaltijd zeer goed verzorgd!

Ook al was het buiten lekker zonnig, toch was het fijn om binnen te zijn in die koele herberg. Nog hartelijk bedankt voor de vriendelijke en fijne service en dat we met ons beperkte schoolbudget toch door jullie de kans hebben gekregen om er zo'n geslaagde middag van te kunnen maken.

Dank je wel..!
Vriendelijke groet,
Suzan de Jong

***