Hotel Arrangement

Printer-friendly version

Attentie:  Tot nader order kunnen wij helaas geen hotel-arrangementen aanbieden omdat hotel Johannes Vermeer sinds kort een nieuwe eigenaar heeft waarmee de samenwerking helaas niet erg soepel verloopt. 

In samenwerking met het Hotel Johannes Vermeer kunnen wij voor u het 'Middeleeuws Delft Arrangement' verzorgen. Na een Bourgondisch Diner overnacht u in één van de prachtige kamers van Hotel Johannes Vermeer dat op slechts 1 minuut loopafstand van onze Stadsherberg gelegen is.

Het arrangement bestaat uit:

Welkomstdranckje in Stadsherberg de Mol
Middeleeuwsch diner inclusief drancken (onbeperkt Bier van 't Vat, Wijnen, Sappen en Frisdrancken)
Troubadour (indien geboekt op Troubadouravond) of huur van Middeleeuwsch Kledij en een Fruitschael met Nooten.
Overnachting in het Hotel Johannes Vermeer
Uitgebreid ontbijt in het Hotel Johannes Vermeer

De kosten voor dit arrangement bedragen, op basis van 2 personen per kamer , € 132,- per persoon.       Deze prijs is exclusief € 3,05 Toeristenbelasting per persoon. U kunt dit arrangement uitbereiden met een extra overnachting voor slechts € 67,- per persoon.

De kosten van dit arrangement op basis van een éénpersoonskamer bedragen € 167,- per persoon, exclusief      € 3,05 Toeristenbelasting. 

Het Hotel Arrangement is ook mogelijk in combinatie met een Oopen Breughel Avond. Op basis van verblijf in een tweepersoonskamer zijn de kosten dan  € 147,- per persoon exclusief  € 3,05 Toeristenbelasting. 

* Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van de beschikbaarheid van kamers in Hotel Johannes Vermeer van de juiste categorie. 

www.hotelvermeer.nl