Troubadouravond

Printervriendelijke versie

Bijna wekelijks wordt er in Stadsherberg de Mol een Troubadouravond gehouden. Terwijl u geniet van een Middeleeuwsch Menu, zingt en speelt een Troubadour liederen uit het heden en uit het verleden.

Bij het betreden van de Stadsherberg lijkt het alsof u 4 eeuwen terug in de tijd stapt. De Gedienstigen verwelkomen u in Middeleeuwsche Kledij. Bij kaarslicht vindt u uw tafel. Uit grote kannen wordt het schuimende Delftsch Kuyten Bier geschonken en u krijgt een uitgebreid Mael geserveerd.

                 De Troubadouravond op vrijdag  vangt aan om 19.00 uur en eindigt omstreeks 22.30 uur.                    De Troubadouravond op zaterdag vangt aan om 18:00 uur en eindigt omstreeks 21:30 uur.

Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen. De kosten voor deze 3½ uur durende avond zijn afhankelijk van het door u gekozen menu. Desgewenst kunt u het menu nog uitbreiden met één of meerdere Oudhollandsche Menu-aanvullingen (vooraf te bestellen voor het gehele gezelschap). De bijdrage in de kosten van de Troubadour zijn      € 8.- per persoon.

U vindt de menu's in de linker zoekbalk onder het kopje "Menu's". 

De tijdens de Troubadouravond genuttigde drancken zullen per gezelschap op de nota worden gespecificeerd. U kunt eventueel ook kiezen voor een Drancken Arrangement à € 17,50 per persoon, bestaande uit onbeperkt Bier van ’t Vat, Wijnen, Sappen en Frisdrancken totdat wij Koffie ofte Thee serveren..

Kijk op onze kalender wanneer een Troubadouravond gehouden wordt.

 

Het is mogelijk om Middeleeuwsche Kledij te huren in de vorm van een Bonte Hes en bijpassende Fluwelen Muts voor slechts € 5,- per persoon.