Speelers Gilde - Oudhollandsche Volksspelen

Printervriendelijke versie

Stadsherberg de Mol biedt de mogelijkheid om in de authentieke Kloostersael Oudhollandsche Volksspelen te beoefenen.

Het Speelers Gilde biedt u en uw gasten de gelegenheid om de meest uiteen,lopende Speelen, te spelen, zoals het Hamertjesspel, Pinbollen, Toptafel, Beugelen of het Geheim van de Smid. U speelt soms tegen uzelf en soms tegen andere gasten.

Een Speelmeester geeft uitleg en zorgt er voor dat alles in goede harmonie verloopt. Voor de meest behendige speler is er aan het einde een ludieke oorkonde beschikbaar.

De kosten voor het ongeveer 2½ uur durende Speelers Gilde (op basis van 20 personen) bedragen  € 19,90 per persoon.  Elke extra gast kost  €  9,50 .

 

 

De tijdens het Speelers Gilde te nuttigen Drancken worden op nacalculatie berekend. U kunt ook kiezen voor een Drancken Arrangement  à  € 10,- per persoon op basis waarvan u en uw gasten tijdens het Speeleers Gilde onbeperkt Bier van ’t Vat, Wijnen, Sappen en Frisdrancken kunnen nuttigen.

 

 

U kunt het Speelers Gilde uitbreiden met ontvangst met Koffie of Thee met Kruytkoek en tijdens het arrangement Kaes- ende Worschtplancken alsmede een drietal borrelhapjes. De kosten hiervan bedragen  € 9,00 per persoon.

In plaats van de Kruytkoek kunt u ook een Warme Appelrol met Vanillesaus laten serveren met een extra mokje Koffie of Thee voor een meerprijs van  € 4,00 per persoon.

Terug naar dagarrangementen