Mol Mysterie

Printervriendelijke versie

“Speur samen met Familie, Vrienden of Baes, naar het geheim van Broeder Claes”

Ruim 4 eeuwen geleden trof de Beeldenstorm ook de stad Delft. In die periode is een kostbaar stuk zoekgeraakt dat uit een Delfts klooster afkomstig was. In het Stadsarchief zijn recent aanwijzigen gevonden die wellicht kunnen leiden tot het terugvinden van dit verloren gewaande kostbare stuk. Aan u de taak om, met aanwijzingen uit de Middeleeuwen, uit te vinden waar deze kostbaarheid zich zou kunnen bevinden.

Een speurtocht voert u langs de mooiste plekjes van de oude binnenstad van Delft. Daar zult u steeds een stukje verborgen informatie vinden, dat samen kan leiden tot ontrafeling van het Mysterie.  

De kosten voor dit 2½ uur durende arrangement bedragen  € 155,- basiskosten, vermeerderd met  € 7,75 per deelnemer. U en uw gasten worden in Stadsherberg de Mol ontvangen met een kopje koffie of thee met Kruytkoek. Daarna volgt een korte instructie en vervolgens gaat u in groepjes van ongeveer 6 personen op pad.

Het is mogelijk om bij de ontvangst de Kruytkoek te vervangen door Warme Appelrol en een extra mokje koffie of thee voor een meerprijs van  € 4,25 per persoon.

Terug naar dagarrangementen