Dwars Door Delft

Printervriendelijke versie

“Dwars door Delft” is de naam van een historische Speur- en Wandeltocht die u op eigen gelegenheid langs de mooiste plekjes van de Delftsche binnenstad voert.

De tocht vangt aan op de Beestenmarkt, waar u de mogelijkheid heeft om voor aanvang van de speurtocht  op één der gezellige terrassen iets te nuttigen.

De speurtocht voert u vervolgens langs allerlei plaatsen in Delft die u op eigen gelegenheid waarschijnlijk nooit gevonden zou hebben. Dwars door Delft eindigt bij Stadsherberg de Mol.

Tussen de aanwijzingen over de te wandelen route door staan een aantal vragen. Door deze te beantwoorden kunt u later aantonen dat u de juiste route heeft gevonden. Voor elke deelnemer die daarin is geslaagd is er na afloop een presentje beschikbaar (indien aansluitend een arrangement in Stadsherberg de Mol is geboekt).

Dwars door Delft is uitstekend geschikt voor kleinere gezelschappen of voor gezelschappen die graag op een ongedwongen wijze met de oude Delftsche binnenstad willen kennismaken. Dwars door Delft is uitstekend te combineren met een Middeleeuwsche thema-avond of een diner in Stadsherberg de Mol. U kunt Dwars door Delft echter ook bestellen zonder dat u een arrangement in Stadsherberg de Mol boekt.        

De kosten voor deze ongeveer 1½ uur durende speurtocht bedragen  € 5,- per deelnemer. De boekjes met de route en de vragen worden u vooraf toegezonden zodat u op eigen gelegenheid vanaf de Beestenmarkt kunt starten.

Terug naar dagarrangementen